Advance Detailing Co.

Disa fjalë rreth themelit të kompanisë sonë si dhe misionin, vlerat dhe
vizionin tonë mund ti gjeni në këtë rubrik.

2019 - Krijimi i kompanisë

Disa fjalë Rreth Nesh

Jemi të përkushtuar që të plotësojmë nevojat e krijuara nga klientët duke pasur prioritet cilësinë dhe kënaqësinë e klientit, sot kompania jonë ka qindra klient të kënaqur.

Ekipi ynë është shumë i përkushtuar kur bëhet fjalë për korrektësinë ndaj klientit, ne jemi këtu për të ofruar shërbime me cilësi të lartë dhe në kohë për klientin. Me gjithë profesionalizmin e ekipit tonë, ne do të arrijmë të zgjidhim çdo punë që ka të bëjë me mirëmbajtjen dhe kujdesin e veturës suaj!

Vizioni jonë është që të qëndrojmë lider në industrinë e detailingut gjë që është një ndër vlerat tona kryesore ndërsa misioni jonë shtë që gjithmonë të ofrojë produktet dhe shërbimet më kualitative në tregun e Kosovës dhe më gjerë.

Shërbime kualitative

Garantojmë për cilësinë dhe kualitetin e shërbimeve që kompania jonë ofron.

Të fokusuar në detaje

Ne fokusohemi në çdo detaj duke bërë që vetura juaj të marr shërbimin e merituar.

Mbrojtje e shkëlqyer

Pas përfundimit të trajtimit vetura juaj do të ketë mbrojtje të shkëlqyer me garancion vjeçar.

"Shërbim i jashtëzakonshëm 10/10"

Klienti ynë Mentori u nda mëse i kënaqur me shërbimet që vetura e tij morri dhe i njëjti vendosi që të lej një përshtypje në faqen tonë të Facebook.

Mentori, Prishtinë

"Top Service, të vizitohet patjetër"

Valoni erdhi nga shteti i Gjermanisë për të trajtuar veturën e tij. Pas përfundimit të shërbimeve tona në veturën e Valonit ai gjithashtu la një përshtypje në profilin tonë.

Valoni, Gjermani